Referenciák

Alább, a fontosabb referenciáinkat és a projektek kivonatát foglaljuk össze, egyes esetekben a munka szenzivitásara való tekintettel (titoktartási kötelezettségünkkel összhangban) nem áll módunkban bővebb információt adni azokról:

Vodafone

Egyedi szoftver fejlesztését végzünk informatikai biztonság területen a Vodafone Group számára. Az Ethical Hacking and Vulnerability Management Team-mel közösen olyan szoftvert készítettünk - és fejlesztünk tovább jelenleg is, amely a piacon elérhető termékeknél számos innovatív funkcióval gazdagabb. A rendszer a teljes Vodafone csoportot kiszolgálja szerte a világban.

K&H

Munkatársaink fejlesztették és támogatják Magyarország vezető pénzügyi szolgáltatójának és második legnagyobb bankjának jogosultság-kezelési rendszerét. Az évek során a K&H Csoport szinte valamennyi informatikai rendszerének jogosultság-kezelése integrálásra került, lehetővé téve a folyamatok egységesítését, átláthatóvá és ellenőrizhetővé tételét.

KBC

Egy nemzetközi projektteam tagjaiként megvalósítottuk Belgium második legnagyobb pénzügyi csoportja, a KBC Group és a K&H Csoport jogosultságkezelési rendszereinek integrációját. Elősegítettük a globális és lokális üzleti folyamatok átvilágítását és összekapcsolását, megterveztük a szükséges komplex informatikai folyamatokat és interfészeket, és elvégeztük a szoftveres implementációt.

iTechnologies

A magyar IT kutatás-fejlesztési piac egyik volt jelentős szereplőjének partnereiként több innovatív szoftverfejlesztési projektben vettünk részt elsősorban üzleti analízis, folyamatautomatizálás és biztonságtechnológiai területeken.